Publicerat: / Allmänt

Fredagen den 7e augusti - dag 5

.. Men fortfarande massvis med jobb att göra!

Precis som vi gjorde igår, sammanställer vi de svar som vi fått in på enkäten men även på de intervjuer som Rebecca och Matea gjorde på stan. Det tar så extremt lång tid!! Vi har skrivit en sammanfattning över alla svar för att få en bättre bild och nästa steg blir att göra diagram för de frågor som var öppna på enkäten. Vi ska även försöka att hinna med att renskriva intervjun med Daniel Sturesson innan vi går hem, då detta endast finns punktform för tillfället. Vi väntar för tillfället på svar angående intervju från fem politiker,då vi sedan ska jämföra och analysera det material vi får in.

På måndag kommer vi att skriva en ny planering för den kommande veckan och även att strukturera upp arbetet ännu mer. Det viktigaste för oss denna veckan har förmodligen varit att dels lära känna varandra och testa våra gränser. De förmågor som vi använt denna veckan är samarbete, kommuniaktion, social kompetens, skrivande, logiskt tänkande, planering, insamling av data och låtit vår fantasi flöda. 

Vi jobbar verkligen på högvarv hela tiden och det kommer bli skönt att kunna ta helg. Vi tänker fira att vi lyckats så bra som vi gjort denna vecka genom att gå ut i Lund och äta lunch. Kan det bli bättre?

 
Med vänliga hälsningar, Matea, Rebecca och Malin
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej!
Vi som driver denna bloggen är tre gymnasieelever vid namn Matea, Rebecca och Malin. Vi studerar under sensommaren 2015 rättssociologi, med inriktning på sociala mediers påverkan i människors liv.

Vi arbetar med detta projekt i samarbete med Forskningsnätet Skåne och Lunds universitet.
En intressant länk är Cybernormer, som är en hemsida och blogg åt den rättssociologiska forskargruppen Cybernormer.