Publicerat: / Allmänt

Måndagen den 10e augusti - dag 6

Hej igen!
Nu är det måndag igen och det betyder att Matea, Rebecca och Malin är i full gång med både planering och arbete. 

Idag var vi valt att inrikta oss på att renskriva vår intervju med Kristdemokraten Daniel Sturesson, leta fakta och göra diagram på svaren ifrån vår enkät. Därför har vi nu stängt ner enkäten och därför kan ni inte längre besvara denna. Ett stort tack till alla som har svarat på enkäten!

Malin arbetade med att renskriva och sammanställa svaren ifrån intervjun och hon blev färdig. Det var mycket skrivande men det var intressant att höra hur Daniel tänkte kring många av frågorna. Rebecca har gjort flera diagram av de öppna frågorna och håller i skrivande stund på med den sista. Matea var den som letade efter fakta och information om sociala medier i allmänhet. 
Dagen har i allmänhet varit otroligt seg just eftersom vi alla var rättså trötta, men vi kämpar på ändå.

Morgondagen lär bjuda på sammanställning av de enkäter vi skickat ut till offentliga personer samt analysera svaren och jämföra dessa med de svar vi fått från vår vanliga enkät. Det blir bara roligare för varje dag, men även stressigare. 

 
 
Med vänliga hälsningar Matea, Rebecca och Malin
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej!
Vi som driver denna bloggen är tre gymnasieelever vid namn Matea, Rebecca och Malin. Vi studerar under sensommaren 2015 rättssociologi, med inriktning på sociala mediers påverkan i människors liv.

Vi arbetar med detta projekt i samarbete med Forskningsnätet Skåne och Lunds universitet.
En intressant länk är Cybernormer, som är en hemsida och blogg åt den rättssociologiska forskargruppen Cybernormer.