Publicerat: / Allmänt

Torsdagen den 13e augusti - dag 9

Hej!

Idag är vår nästsista dag här på Lunds Universitet och vi börjar verkligen känna hur mycket vi faktiskt lyckats åstadkomma under dessa två veckor. Idag har vi gått igenom allt material samt skrivit en innehållsförteckning, syfte och metod samt satt ihop allt till ett enda dokument. Nu börjar vi faktiskt att närma oss slutet!
Idag fick vi träffa Marianne, verksamhetsansvarig för Forskningsnätet Skåne, som tittade lite på hur vi arbetade och vad vi egentligen gjort. Både hon och Karl verkade nöjda. Vi diskuterade mycket om hur denna möjligheten betyder för oss samt hur mycket användning vi kommer ha av det i framtiden.

Vi blev även interjuvade av Lunds universitets webbredaktör Emma. Vi fick berätta lite om vad vi gjort och vad vi lärt oss rent allmänt. Artikeln kommer ni kunna hitta på Lunds universitets hemsida inom kort, klicka här för att komma till hemsidan!

Vi har fått in så otroligt mycket material under de senaste dagarna, vilket har resulterat i att vi har jobbat väldigt intensivt denna veckan. Alla tre är väldigt trötta men det känns ändå otroligt bra att vi har lyckats få ihop ett så bra arbete! Imorgon är som sagt sista dagen, och då ska vi försöka knyta ihop säcken och vara lite mer sociala.

 
 
 


Postat av: Ulf Leo

Mattea, Rebecca och Malin - jag ser fram emot att läsa artikeln. Jag gillar ert sätt att beskriva er arbetsprocess och utbytet med Karl här i bloggen. Och det vore intressant att veta mer om skillnaden mellan att studera på gymnasiet och på universitetet. Vad är styrkorna och utvecklingsområdena på respektive ställe?

2015-08-13 @ 16:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej!
Vi som driver denna bloggen är tre gymnasieelever vid namn Matea, Rebecca och Malin. Vi studerar under sensommaren 2015 rättssociologi, med inriktning på sociala mediers påverkan i människors liv.

Vi arbetar med detta projekt i samarbete med Forskningsnätet Skåne och Lunds universitet.
En intressant länk är Cybernormer, som är en hemsida och blogg åt den rättssociologiska forskargruppen Cybernormer.